Фотоакція «СУШКА» в ОДАБА

Зображення Фотоакція «СУШКА» в ОДАБА 2012
Фотоакція «СУШКА» в ОДАБА
7 грудня 2012 г.вОдесской державної академії будівництва та архітектури відбулася Фотоакція «СУШКА» для майбутніх архітекторів, художників, будівельників, інженерів і економістов.

 

Організатором виступілоІнформаціонное студентське видання "Zелёнийkірпіч", Профком студентів ОДАБА і Молодіжна рада при Одеському міському голові.

 

«СУШКА» - це свого роду фотовиставка, що об'єднує фотографів самого різного рівня - любителів і професіоналів, новачків та досвідчених профі.

 

Суть акції полягала в тому, чтолюбой учасник може повісити свої роботи на мотузки за допомогою звичайних прищіпок. А у відповідь забрати будь-яку вподобану фотоработу.І так, в Фотоакція «СУШКА» в ОДАБА взяли участь понад 40 студентів, а кількість фото, вивішених на мотузки, перевищило 400 штук.

 

Кожна фотографія відрізнялася своєю унікальністю, індивідуальністю і стилем. Великі і маленькі формати, пейзажі, міста, особи, люди, кішки і діти, все можна було побачити на акції. А зігрівав в холодну погоду чай з сушками і солодощами від Одеського молодіжної ради.

 

Учасники бронювали і обмінювали фотографії, брали участь в розіграші призів від спонсорів заходу, спілкувалися і відпочивали після важкого трудового тижня.
 
Інформаційне студентське видання "Zелёнийkірпіч"