Академічна мобільність викладачів у Політехнічний університет міста Валенсії (Іспанія).

З 04.04.2022 по 08.04.2022 рр. з метою участі в академічній мобільності у рамках міжнародного проекту Erasmus+ було відряджено к.т.н., старшого викладача кафедри Архітектурних конструкцій Гриньову Ірину Іванівну та к.т.н., асистента кафедри металевих, дерев’яних та пластмасових конструкцій Сьоміну Юлію Анатоліївну у Політехнічний університет міста Валенсії (Іспанія).

 

Згідно з укладеною угодою про мобільність для викладання були заплановані та проведені лекції. Під час відрядження було проаналізовано викладання архітектурних та інженерних спеціальностей та порівняно навчальні плани з випискою рейтингу студентів спеціальності 191 Архітектура та містобудування та 192 Будівництво та цивільна інженерія.

 

Також була організована зустріч з деканом школи архітектури – Іваном Кабрера і Фаусто та науковим радником Ернесто Феноллоса Форнер на якій обговорено подальше співробітництво та участь викладачів Політехнічного університету міста Валенсії у міжнародній науково-технічній конференції «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини» та перспективи наукової співпраці. Під час академічної мобільності у Політехнічному університеті міста Валенсії проходив 8-ий семінар з підготовки персоналу у ETSIAM, у рамках якої були відвідані навчальні та адміністративні корпуси, також у продовж воркшопу «Прогулянка Валенсією», яку проводила Паула

 

Карделлс Мостейро, було проаналізовано відновлення та реконструкція депресивних районів.

Рис. 1 Сумісне фото з деканом школи архітектури – Іваном Кабрера і Фаусто, керівником міжнародного офісу архітектурного інституту Політехнічного університету міста Валенсії Паулою Карделлс Мостейро та науковим радником школи архітектури Ернесто Феноллоса Форнер.

Рис. 2 Сумісне фото з керівником міжнародного офісу Політехнічного університету міста Валенсії Оленою Таулет Греч та куратором програми Erasmus + KA 107 Марією Хосе Вілар Сенент.

Рис. 3 Сумісне фото з інспектором міжнародного офісу інституту агрономії і природоохоронної інженерії та організатором 8-го семінару з підготовки персоналу у Політехнічному університету міста Валенсії Клаудіо Бенавент

Рис. 4 Сумісна фото з керівником міжнародного офісу архітектурного інституту Політехнічного університету міста Валенсії Паулою Карделлс Мостейро та інспектором Лаурою.

Рис. 5 Воркшоп «Прогулянка Валенсією» у відновлений район Ель Кабая у м. Валенсія з керівником міжнародного офісу архітектурного інституту Політехнічного університету міста Валенсії Паулою Карделлс Мостейро.

Рис. 6 Відвідування редакційно-видавничого офісу архітектурного інституту Політехнічного університету міста Валенсії.