Новини Новини

Новини

Виставка творчих робіт викладачів кафедри рисунка, живопису та архітектурної графіки АХІ ОДАБА 15.10.2019 р.

15.10.2019 р. відкрилася виставка творчих робіт викладачів кафедри рисунка, живопису та архітектурної графіки Архітектурно-художнього інституту Одеської державної академії будівництва та архітектури у приміщенні реабілітаційного центра ім. Б. Литвака «Будинок з янголом».

Новини

IV наукова конференція «Геодезія, землеустрій, геоінформатика в Південному регіоні: сучасний стан та перспективи розвитку»

17-19 жовтня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури відбулась  запланована IV Всеукраїнська наукова конференція «Геодезія, землеустрій, геоінформатика в Південному регіоні: сучасний стан та перспективи розвитку», для роботи у якій зареєструвалися 120 учасників.

Новини

Програма міжнародної науково-практичної конференції «Інновації в освіті: сутність, проблеми, перспективи»

21-22 жовтня 2019 р. Одеська державна академія будівництва та архітектури проводить міжнародну науково-практичну конференцію «Інновації в освіті: сутність, проблеми, перспективи».

Новини

Програма IV Всеукраїнської наукової конференції «Геодезія, землеустрій, геоінформатика в Південному регіоні: сучасний стан та пе

Запрошуємо вас прийняти участь у IV Всеукраїнській науковій конференції «Геодезія, землеустрій, геоінформатика в Південному регіоні: сучасний стан та перспективи розвитку», яка пройде 17-19 жовтня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

Наукова конференція до 145 річниці від дня народження Ф.А. Троупянського

23 вересня в кінолекторії музею Одеської державної академії будівництва та архітектури відбулась наукова конференція, присвячена 145 річниці від дня народження Федора Абрамовича Троупянського.