Новини Новини

Новини

Програма конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Фізичні основи сучасних технологій в будівельній індустрії»

Запрошуємо вас взяти участь у роботі V Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених  «Фізичні основи сучасних технологій в будівельній індустрії», яка відбудеться 6 квітня 2023 р.

Новини

студенти Інституту бізнесу та інформаційних технологій, що проходять академічну мобільність в Університеті Пітешти (Румунія)

Наші Еразмус+ студенти Інституту бізнесу та інформаційних технологій, що проходять академічну мобільність в Університеті Пітешти (Румунія) прийняли участь та отримали перемогу у заході «Treasure hunt» від Erasmus Student Network Pitesti

Новини

Студентки архітектурно-художнього інституту стали фіналістами конкурсу Rebuild Ukraine Hackathon.

Студентки 3-го курсу архітектурно-художнього інституту нашої академії БАБЕНЦОВА Орина, ВЕРБОВЕЦЬКА Віталіна, КУРІЛОВИЧ Катерина,  СЛІПЧЕНКО Валерія взяли участь у Rebuild Ukraine Hackathon.

Новини

Співпраця ОДАБА та Університету Пітешті (UPIT), м. Пітешті, Румунія.

Починаючи з 2018 року триває плідна співпраця ОДАБА та Університету Пітешті (UPIT), м. Пітешті, Румунія. У межах співпраці ведеться системна наукова робота, організовано спільні конференції:

Новини

Департаментом кіберполіції створено та підтримується проєкт «МРІЯ»

У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, з метою надання гідної відсічі ворогу у кіберпросторі та підняття духу населення Департаментом кіберполіції створено та підтримується проєкт «МРІЯ».

Новини

Відкрито конкурс для здобувачів (3-4 курс або магістри)

Відкрито конкурс для здобувачів (3-4 курс або магістри) напрямку навчання містобудування, архітектура (а також суміжні спеціальності), які перебувають в Україні, для здійснення академічної мобільності з можливістю отримати стипендію.