Новини Новини

Новини

Програма і збірник тез 79 науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу академії

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу ОДАБА, а також спеціалістів будівельних і проєктних організацій, яка відбудеться 18 - 19 травня 2023 р.

Новини

Програма і матеріали конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності"

Програма і матеріали конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту"

Новини

Програма і збірник тез конференції "Структуроутворення та руйнування композиційних будівельних матеріалів та конструкцій&qu

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі міжнародної науково-технічної конференції "Структуроутворення та руйнування композиційних будівельних матеріалів та конструкцій". Пленарне засідання відбудеться 27 квітня 2023 р. (четвер)

Новини

Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у плануванні територій»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі IV міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у плануванні територій», проведення якої передбачено 05-07 жовтня 2023 р.

Новини

Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Управління проектами: проектний підхідв сучасному менеджменті»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі XIV Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Управління проектами: проектний підхід в сучасному менеджменті», проведення якої передбачено 19-20 жовтня 2023 р.

Новини

Академічна мобільність в Жешувському політехнічному університеті

Нещодавно була здійснена академічна мобільність у рамках програми ЄС Erasmus+KA1 старшим викладачем кафедри геодезії та землеустрою Інституту бізнесу та інформаційних технологій Шаргар Оленою Миколаївною.