Новини

Новини

Міжнародна науково-практична конференція «Стан, проблеми та перспективи розвитку сучасних міст»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі ІІ міжнародної науково-практичної конференції «Стан, проблеми та перспективи розвитку сучасних міст», яка буде проходити 3-4 листопада

Новини

Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у плануванні територій»

Запрошуємо Вас прийняти участь в III міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології у плануванні територій», проведення якої передбачено 06-08 жовтня 2022 р.

Новини

Програма і тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини»

Запрошуємо вас взяти участь у роботі міжнародної науково-технічної конференції «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини», яка відбудеться 9-11 червня 2022 р

Новини

27-28 жовтня Всеукраїнська науково-практична конференція «Інновації в освіті: сутність, проблеми, перспективи»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації в освіті: сутність, проблеми, перспективи», проведення якої передбачено 27-28 жовтня 2022 р. 

Новини

Програма і тези доповідей науково-технічної конференції «Гідротехнічне і транспортне будівництво»

Запрошуємо Вас прийняти участь у роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Гідротехнічне і транспортне будівництво». Пленарне засідання буде проводитися  27 травня 2022 р.