Новини

Новини

Програма і тези доповідей науково-технічної конференції «Гідротехнічне і транспортне будівництво»

Запрошуємо Вас прийняти участь у роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Гідротехнічне і транспортне будівництво». Пленарне засідання буде проводитися  27 травня 2022 р.

Новини

Програма і збірник тез науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу

Запрошуємо вас взяти участь у роботі 78 науково-технічної  конференції професорсько-викладацького складу Одеської державної академії будівництва та архітектури, яка відбудеться 19-20 травня 2022 р.

Новини

Програма і матеріали конференції «Сучасні тенденції економічного розвитку регіонів: теоретичні та прикладні аспекти»

Запрошуємо Вас прийняти участь у роботі V міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасні тенденції економічного розвитку регіонів: теоретичні та прикладні аспекти».

Новини

Просвітницькі заходи з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами та поведінки у надзвичайній ситуації

Просвітницькі заходи з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами та поведінки у надзвичайній ситуації

Новини

Безкоштовний доступ до 5 наукових ресурсів від Research4Life: Hinari, AGORA, OARE, ARDI та GOALI

З травня 2022 року з'явилась можливість скористатися безкоштовним доступом до 5 наукових ресурсів від Research4Life: Hinari, AGORA, OARE, ARDI та GOALI. Доступ можливий із усіх комп'ютерів, підключених до академічної мережі.

Новини

Програма та матеріали конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільно

Запрошуємо Вас прийняти участь у ІV всеукраїнської науково-практичної конференції  «Актуальні проблеми та перспективи розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту».

Новини

Розклад лекцій з 05.05.2022р. по 11.05.2022р. для здобувачів вищої освіти

Розклад лекцій з 05.05.2022р. по 11.05.2022р. для здобувачів вищої освіти на тему: "Просвітницькі заходи з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами та поведінки у надзвичайній ситуації"

Новини

Студенька ІБІ, Марія Хомко, щодо зарахування у Баскетбольну школу L’Alqueria Валенсії

Марія Хомко, студентка Інженерно-будівельного інституту ОДАБА, здає тести щодо фізичної підготовки для зарахування у Баскетбольну школу L’Alqueria [L'Alqueria del Basket] Валенсії.