Новини

Новини

Участь студентів у заходах аварійної безпеки у РП ОДЕСАГАЗ

В рамках співпраці Одеської державної академії архітектури та будівництва з ВАТ Одесагаз, 24 жовтня 2019 року студенти освітньої програми Теплогазапостачання та вентиляції (бакалаври та магістри), прийняли участь в заході Аварійної служби в навчальному містечку

Новини

Інтернет-конференція «Управління проектами: проектний підхід в сучасному менеджменті» (14-15 листопада 2019 р.)

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі Х Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Управління проектами: проектний підхід в сучасному менеджменті», проведення якої передбачено 14-15 листопада 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

Лекційні та практичні заняття для студентів 2-го та 3-го курсів

Відповідно розробленному розкладу занять, 24 жовтня на підприємстві ТОВ "КАМБІО", яке є  філіїєю випускаючих кафедр Будівельно-технологічного інституту на виробництві, були проведени чергові лекційні та практичні заняття для студентів 2-го та 3-го курсів по дисциплінам: "Будівельне матеріалознавство" та "Бетони та будівельні розчини". 

Новини

Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в освіті: сутність, проблеми, перспективи»

21-22 жовтня 2019 року в Одеській державній академії будівництва та архітектури проходила  міжнародна науково-практична конференція «Інновації в освіті: сутність, проблеми, перспективи». Співорганізатором конференції виступив Одеській національний університет імені І.І. Мечникова. На конференцію були подані доповіді науковців з України, Польщі, Білорусі, Туреччини, Молдови, В’єтнаму і Шотландії. 

Новини

Виставка творчих робіт викладачів кафедри рисунка, живопису та архітектурної графіки АХІ ОДАБА 15.10.2019 р.

15.10.2019 р. відкрилася виставка творчих робіт викладачів кафедри рисунка, живопису та архітектурної графіки Архітектурно-художнього інституту Одеської державної академії будівництва та архітектури у приміщенні реабілітаційного центра ім. Б. Литвака «Будинок з янголом».

Новини

IV наукова конференція «Геодезія, землеустрій, геоінформатика в Південному регіоні: сучасний стан та перспективи розвитку»

17-19 жовтня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури відбулась  запланована IV Всеукраїнська наукова конференція «Геодезія, землеустрій, геоінформатика в Південному регіоні: сучасний стан та перспективи розвитку», для роботи у якій зареєструвалися 120 учасників.

Новини

Програма міжнародної науково-практичної конференції «Інновації в освіті: сутність, проблеми, перспективи»

21-22 жовтня 2019 р. Одеська державна академія будівництва та архітектури проводить міжнародну науково-практичну конференцію «Інновації в освіті: сутність, проблеми, перспективи».