Новини

8 – 12 вересня відбудеться науково-технічна конференція "Будівництво в сейсмічних районах України"

В місті Одеса відбудеться Десята ювілейна Всеукраїнська науково-технічна конференція "Будівництво в сейсмічних районах України" за участю зарубіжних фахівців .Для участі в конференції запрошуються науковці, проектувальники, будівельники та інші фахівці, які мають досвід з таких питань, а також представники органів місцевої влади сейсмонебезпечних районів.

21 травня відбулася Художньо - літературна конференція

Викладачі кафедри українознавства Л. Б. Думанська та А. Л. Старунова спільно з бібліотекарем І категорії Г. М. Ролевич провели науково-теоретичну конференцію, присвячену 450-річчю від дня народження Уільяма Шекспіра «Шекспір: погляд крізь століття».

14 травня відбулася зустріч студентів з ветераном Великої Вітчизняної війни

Кафедра українознавства ОДАБА разом з музеєм ОДАБА і бібліотекою організували 14 травня 2014 р. в приміщенні музею зустріч студентів першого курсу з ветераном Великої Вітчизняної війни Васильєвим Антоном Спиридоновичем – учасником фінської кампанії 1940 р., битв за Москву, Сталінград, Берлін, на Дальньому Сході.

8 травня відбулося урочисте покладання квітів на честь Дня Великої Перемоги

Напередодні 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні відбулося урочисте покладання квітів співробітниками академії на чолі з В. о. ректора В. С. Дорофєєва до пам'ятника Будівельникам-воїнам на території Одеської державної академії будівництва та архітектури.