Новини

Новини

12-13 грудня відбудеться п´ята міжнародна науково-практична конференція "Управління проектами: інновації, нелінійність, си

Запрошуємо магістрантів, аспірантів та науковій прийняти участь у 5 міжнародній науково-практичній конференції "Управління проектами: інновації, нелінійність, синергетика".

У ОДАБА пройшла серія тренінгів та майстер класів для студентів "Твоє майбутнє починається сьогодні"

Дана безкоштовна серія тренінгів була реалізована для мотивації, стимулювання студентів до розвитку, пізнання себе, пізнання нового, прагненню до досягнення великих висот у професійному плані на прикладі людей, які вже досягли успіху.

17 квітня 2015 року відбудеться конференція "Особливості і тенденції правотворчості в умовах трансформації суспільства"

Конференція: Особливості і тенденції розвитку правотворчості в умовах трансформації суспільства Організатори: Одеська державна академія будівництва та архітектури Одеський національний університет ім. І.І. Мечнікова

14 жовтня відбулась літературна конференція присвячена до святкування Дня Українського козацтва

14 жовтня відбулась в читальному залі головного корпусу бібліотеки - літературна конференція присвячена до святкування Дня Українського козацтва. На цій конференції ми спробували розгорнути декілька історичних сторінок і видобути з минулих часів величні, героїчні справи наших свободолюбивих предків.

Щорічна Фотоакція «Сушка» пройде 24 жовтня у дворі ОДАБА

«СУШКА» - фото виставка, яка об'єднує фотографів самого різного професійного рівня: новачків, любителів і професіоналів. Суть акції полягає в тому, що будь-який учасник може повісити свої фотографії на мотузки за допомогою звичайних прищіпок, а у відповідь забрати будь-яку вподобану.

25–26 вересня пройшла ІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Південь України у вітчизняній та європейській історії»

Конференція відбулася у Зеленій залі Будинку вчених. У конференції взяли участь науковці з України, Польщі, Молдови, Китаю. З вітальним словом пленарне засідання відкрив проректор з НПР д.т.н., проф., Заслужений діяч науки і техніки Барабаш І. В.

Графік зустрічей претендентів на посаду ректора ОДАБА

   Зустріч претендентів на посаду ректора академії (завідувача кафедри залізобетонних та кам’яних конструкцій, Заслуженого діяча науки і техніки України, доктора технічних наук, професора Дорофєєва В.С. і кандидата технічних наук, професора Коврова Анатолія Володимировича) Одеської державної академії будівництва та архітектури з представниками трудового колективу і студентів академії відбудеться за наступним графіком.