Новини

30 травня відбулася Міжнародна науково-технічна конференція гідротехнічна і транспортне будівництво

XIII міжнародна виставка «Інтер-Транспорт» МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ гідротехнічних та ТРАНСПОРТНЕ БУДІВНИЦТВО присвячена 60-річчю факультету гідротехнічного і транспортного будівництва.

16 квітня відбувся День факультету ЕкУБ

16 квітня 2014 року вже в п'ятий раз факультет економіки і управління в будівництві урочисто відзначає свій день рожденія.В цьому році свято носив назву «В гостях у ЕкУБа» і проходив в Єврейському культурному центрі "BeitGrand".

Конференція «Енергоефективні технології в міському будівництві та господарстві» пройшла 20 – 21 березня

В рамках Міжнародної науково – практичної конференції «Енергоефективні технології в міському будівництві та господарстві», яка пройшла 20 – 21 березня 2014 року в Одеській державній академії будівництва та архітектури, виступили ведучі партнери ініціативи «Житлове господарство в Східній Європі»(IWO e.V.) при участі Євросоюзу.

17-18 квітня бібліотекою була представлена виставка наукових праць викладачів ОДАБА

В рамках проведення XIX Міжнародної науково-методичної конференції «Управління якістю підготовки фахівців», яка проходить 17-18 квітня 2014р., Бібліотекою була представлена виставка наукових праць викладачів ОДАБА з 2010 - по 2014 рр.

14 квітня відбулась науково-студентська конференція "Місто-герой - Одеса" та "Година поезії"

На честь вшанування 70-ої річниці звільнення міста-героя Одеси 14 квітня 2014 р. кафедрою українознавства спільно з бібліотекою було проведено науково-теоретичну конференцію «Місто-герой – Одеса». «Година поезії» була присвячена 70-річчю з дня визволення Одеси від фашистських загарбників .

22 квітня відбудеться МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ КОМПОЗИТІВ

22 квітня з 10 до 15 годин в Зеленому залі Одеського Будинку вчених (Сабанєєв міст, 4) відбудуться засідання семінару МОК. Учасники матимуть змогу представити доповідь (15 хв.) Або повідомлення (5-10 хв.), А також виступити в дискусіях.