Новини

17 квітня відбудеться Міжнародна науково-практична конференція

Міжнародна науково-практична конференція "Особливості та тенденції розвитку правотворчості в умовах трансформації суспільства" присвячена святкуванню 85-річного ювілею ОДАБА відбудеться 17 квітня 2015 року.

Новини

з 25 по 28 травня 2015 р. відбудеться II тур Всеукраїнської олімпіади за спеціальністю «Міське будівництво та господарство».

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді за спеціальністю - Міське будівництво та господарство серед студентів технічних вищих навчальних закладів Для участі у ІІ етапі запрошуються переможці І-го етапу з вище названої спеціальності вищих навчальних закладів України.

Новини

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді за спеціальністю – Технологія будівельних конструкцій, виробів і матеріалів серед студентів технічних вищих навчальних закладів

13 березня в 14:30 відбудеться відкриття «НАШОЇ ВИСТАВКИ»

13 березня в 14:30 відбудеться відкриття «НАШОЇ ВИСТАВКИ» молодих співробітників кафедри Образотворчого мистецтва Архітектурно-художнього інституту Одеської державної академії будівництва та архітектури. На виставці представлено більше півсотні робіт: живопис, графіка, скульптура.