3-4 квітня 2012 року відбулася міжнародна науково-практична конференція «Енергоефективні технології в міському будівництві та го

Зображення 3-4 квітня 2012 року відбулася міжнародна науково-практична конференція «Енергоефективні технології в міському будівництві та го 2012
3-4 квітня 2012 року відбулася міжнародна науково-практична

конференція

«Енергоефективні технології в міському будівництві та господарстві».

В роботі конференції взяли участь співробітники кафедр міського будівництва і господарства будівельних ВНЗ України, а також провідні фахівці-практики в галузі енергозбереження в міському будівництві та господарстві. Відкрив конференцію директор будівельно-технологічного інституту професор Барабаш І.В.
Перед учасниками конференції виступив заступник голови одеської обласної держадміністрації Малін Олександр Львович.

У своїй доповіді Олександр Львович відзначив надзвичайну актуальність розглянутих на конференції питань і побажав плідної роботи її учасникам. На закінчення, він відповів на численні запитання присутніх.
Другий день роботи конференції був примітний тим, що відбулося засідання «Круглого столу», на якому колеги - завідувачі кафедрами міського будівництва і господарства, обговорили стан справ в міському будівництві та господарстві і внесли ряд пропозицій щодо вдосконалення навчальних планів, використовуваних при підготовці бакалаврів напряму « Будівництво », а також фахівців і магістрів за спеціальністю« Міське будівництво і господарство ».