Новини Новини

Новини

Міжнародна науково-технічна конференція «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини» (11-12 червня 2020 р.)

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі Міжнародної науково-технічної конференції «Сучасні будівельні конструкції з металу та деревини», проведення якої передбачено 11-12 червня 2020 р.

Новини

Науково-практична конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного з

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІ всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту», яка відбудеться 03-04 червня 2020 р.

Новини

Конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Фізичні процеси в енергетиці, екології та будівництві»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі IІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених  «Фізичні процеси в енергетиці, екології та будівництві», проведення якої передбачено 9–10 квітня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

Академічна мобільність до Університету Рієки (Хорватія)

З 9 по 24 грудня 2019 року в Університет Рієки (Хорватiя) на факультет Цивільної інженерії відбулась мобільність проректора з НПР, доцента кафедри технології будівельного виробництва Попова Олега Олександровича.