Новини Новини

Новини

ОДАБА прийняла участь у Китайській виставці вищої освіти провінції Цзянсі

9 грудня в Одесі відбулась Китайська виставка вищої оствіти-2019. Під час виставки були презентовані 16 найпопулярніших ЗВО і 8 середньо-спеціальних навчальних закладів провінції Цзянсі. В заході також взяли участь 19 коледжів, 11 професійно-технічних та 16 закладiв вищої освіти міста Одеси.

Новини

Програма ІІІ міжнародної науково-технічної конференції «Актуальні проблеми енерго-ресурсозбереження та екології»

Запрошуємо Вас прийняти участь в роботі ІІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Актуальні проблеми енерго-ресурсозбереження та екології», проведення якої передбачено 11-12 грудня 2019 р. в Одеській державній академії будівництва та архітектури.

Новини

Науковці академії представили свої проекти на конкурсі «Кращий інноваційний проект».

У жовтні-листопаді 2019 року Одеською міською радою проводився щорічний конкурс «Кращий інноваційний проект». Розглядалися інноваційні проекти за номінаціями «Краща інноваційна ідея» та «Краща соціальна інновація».

Новини

Студентська наукова конференція «Безпека України в контексті євроатлантичної інтеграції»

26 листопада в рамках засідання студентського наукового гуртка «Міжкультурний діалог в Україні» викладачі кафедри українознавства: кандидат історичних наук Макушина Ганна Ігорівна та асистент Гришина Катерина Андріївна провели студентську наукову конференцію «Безпека України в контексті євроатлантичної інтеграції»

Новини

Реалізація проекту ERASMUS+ KA1 з Університетом Північ

Завдяки тому, що Європейський союз (ЄС) надає можливість співробітникам закладів вищої освіти України брати участь у програмі Erasmus+, яка підтримує заходи і мобільність в галузі освіти і професійного навчання.

Новини

Як проходила міжнародна наукова конференція (семінар) «Моделювання та оптимізація будівельних композитів»

21-22 листопада 2019 року на базі Одеського Будинку вчених науковцями Одеської державної академії будівництва та архітектури проведено міжнародний семінар «Моделювання та оптимізація будівельних композитів».