Новини Новини

Новини

9 березня пройшов урочистий захід - конкурс Міс ОДАБА 2018.

Захід відбувся в клубі Atlantic, його відвідали студенти академії, адміністрація та викладачі. Всього в Міс ОДАБА 2018 взяло участь 10 конкурсанток, представниць з усіх інститутів та факультетів академії.

Новини

Отримай додаткові 20 балів до ЗНО при вступі до ОДАБА!

Відповідно до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України, Правил прийому до Одеської державної академії будівництва та архітектури в 2018 році, учасникам Олімпіад, які набрали не менше 90% балів у другому турі, нараховуються від 1 до 20 додаткових балів до одного з предметів сертифіката ЗНО при розрахунку конкурсного балу для вступу до академії на навчання.

Новини

Міжнародний форум «Енергоефективність у будівництві та ЖКГ» відбудеться 6-8 жовтня 2015 року в ОДАБА

Одеська державна академія будівництва і архітектури запрошує вас до участі в міжнародному форумі «Енергоефективність у будівництві та ЖКГ» який відбудеться 6-8 жовтня 2015 року в ОДАБА.

Новини

22 травня відбулася Студентська наукова конференція, присвячена 85-річчю Ліни Костенко та 390-річчю легендарної Марусі Чурай

 22 травня 2015 року  на кафедрі українознавства під керівництвом старших викладачів Старунової А. Л. та Думанської Л. Б. було проведено студентську наукову конференцію, присвячену 85-річчю Ліни Костенко та 390-річчю легендарної Марусі Чурай. 

Новини

29.04.15 в ОДАБА пройшла Спартакіада Беззаконня

29.04.15 в ОДАБА пройшла перша у своєму роді «Спартакіада Беззаконня», організована студентами ІСІ та Профкомом студентів ОДАБА Спартакіада свавілля включала нестандартні види спорту, смішні змагання, які мають на увазі участь всіх бажаючих, без спеціальної фізичної і спортивної підготовки.

Новини

22 травня пройде Творча ярмарка у дворі ОДАБА

Студенти, а також викладачі ОДАБА, якщо ви створюєте своїми руками щось чудове і унікальне, що б це не було: справжні картини або звичайні начерки, ліпні вироби, прикраси, вишивку хрестиком, іграшки, фотографії, листівки, орігамі або щось зовсім інше і виключно ваше. Розкажіть про себе, на нашій Творчої ярмарку.

Новини

30 квітня відбулося відвідування студентами ОДАБА вистави Одеського українського музично-драматичного театру ім. В. Василька

30 квітня 2015 року завдяки традиційній ініціативі викладачів кафедри українознавства Думанської Л. Б., Мєзєнцевої І. М., Старунової А. Л. було організовано відвідування студентами ОДАБА  вистави Одеського українського музично-драматичного театру ім. В. Василька «Шинкарка».

Новини

з 25 по 28 травня 2015 р. відбудеться II тур Всеукраїнської олімпіади за спеціальністю «Міське будівництво та господарство».

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді за спеціальністю - Міське будівництво та господарство серед студентів технічних вищих навчальних закладів Для участі у ІІ етапі запрошуються переможці І-го етапу з вище названої спеціальності вищих навчальних закладів України.