Новини Новини

Новини

17 березня відбулася студентська конференція «Шевченкіана Одещини»

Кафедра українознавства сумісно з бібліотекою ОДАБА організували і провели у читальній залі бібліотеки 17 березня 2014 р. науково-теоретичну студентську конференцію «Шевченкіана Одещини» (до 200-річчя з дня народження Т. Г. Шевченка).

Новини

Відвідування студентами виставки в Одеській національній науковій бібліотеці ім. М. Горького

До  200-річчя  від дня народження Тараса Григоровича ШЕВЧЕНКА, 11 березня 2014 року к.і.н., доц., доцент кафедри українознавства Латишева Л. П. організувала відвідування студентами Одеської державної академії будівництва та архітектури виставки в Одеській національній науковій бібліотеці ім. М. Горького «СВІТИ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА: ЗАЛУЧАЄМОСЬ ЧЕРЕЗ КНИГУ».

Новини

21 лютого в ОДАБА пройшов відкритий урок з армспорту для студентів

Захід проходив за підтримки Федерації армспорту в Одесі і молодіжної організації "Вперед до Мети". Представниками організацій була проведена лекція, де студенти могли дізнатися правила, технічні особливості спорту і спробувати свої сили під наглядом професійних тренерів.

Новини

Звернення Дмитра Табачника у зв’язку з ситуацією в Україні

Звертаюся до всіх! Українці завжди були прикладом миролюбства та сповідування християнських цінностей. Давайте разом вкотре засвідчимо ці твердження всьому світові – припинимо заворушення та відновимо мир і спокій в Україні!