Новини Новини

Новини

22 квітня 2014 р. відбудеться МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР "Моделювання та оптимізація композитів"

Запрошуємо Вас взяти участь в міжнародному семінарі з моделювання і оптимізатора-зації композитів (МОК), присвяченому 80-річчю Віталія Анатолійовича Вознесенського.

Новини

20-21 березня відбудеться Четверта Міжнародна науково-практична конференція «Енергоефективні технології в міському будівництві т

Організатором конференції виступає ОДАБА за участі та підтримки: Одеської обласної державної адміністрації, Одеської міської ради, Академії будівництва України, Київського національного університету будівництва і архітектури, компанії «SOLVIS» (Німеччина) і Асоціації одеських будівельників.

Новини

З 1 по 30 листопада відбудеться Конкурс дизайн – проектів буфетів та їдалень академії

В фойє головного корпусу академії відбувається огляд-конкурс на кращий дизайн – проект. Запрошуємо студентську молодь прийняти участь в визначенні кращого проекту.

Новини

13 – 14 грудня відбудеться науково-практична конференція Управління проектами в умовах транзитивної економіки

Оргкомітет запрошує Вас взяти участь в роботі ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Управління проектами в умовах транзитивної економіки»

Новини

Запрошуємо на міжнародну науково - технічну конференцію «Проблеми теорії та практики будівельних конструкцій»

16-17 квітня 2013 г.состоітся конференція «Проблеми теорії та практики будівельних конструкцій», присвячена 100-річчю від дня народження професора І.Є. Прокоповича.