Новини Новини

Новини

Відбулася поїздка студентів і активістів академії в дитячий будинок на День Святого Миколая

Дуже хотілося в це світле свято подарувати діткам трішки добра, тепла і світла.  Вийшов невеликий концерт та солодкі подарунки від студентів і активістів профкому студентів ОДАБА.

Новини

Фотоакція «СУШКА» в ОДАБА

7 грудня 2012 року в Одеській державній академії будівництва та архітектури відбулася Фотоакція «СУШКА» для майбутніх архітекторів, художників, будівельників, інженерів і економістів.

Новини

Студенти ОДАБА відвідали виставу «Сорочинський ярмарок»

Викладачі-філологи А. Л. Старунова та Л. Б. Думанська організували похід студентів до Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька на виставу «Сорочинський ярмарок» за творами М. Гоголя та М. Старицького.

Новини

11-12 грудня 2012 р відбудеться навчально-практичний семінар

11-12 грудня відбудеться навчально-практичний семінар "Система автоматизованого наскрізного проектування будівельних конструкцій ING +", що проводиться ОДАБА спільно з ТОВ "Техсофт" (м.Москва, Росія).

Новини

22-23 листопада відбулася МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Південь України у вітчизняній історії»

За ініціативи кафедри українознавства 22–23 листопада 2012 року в Одеській державній академії будівництва та архітектури відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Південь України у вітчизняній історії». Конференція зібрала представників наукової спільноти України, Російської Федерації, Румунії та Молдови.